Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Γ.Σ.Τυρού - Σπάρτακος Άργους 77-83 (63-63)


Όπως σας είχαμε προαναγγείλει το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα δεν ήταν αρκετή για να αναδειχθεί νικητής και έτσι χρειάστηκε και η πεντάλεπτη παράταση.Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τον Σπάρτακο καθώς εκμεταλλεύτηκε το μουδιασμένο ξεκίνημα του Τυρού και προηγήθηκε νωρίς με 10-0. Ο Τυρός κατάφερε γρήγορα να ανακάμψει, μείωσε τη διαφορά φέρνοντας στα ίσια τι παιχνίδι και ύστερα από ένα πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 33-23.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπάρτακος μείωσε γρήγορα τη διαφορά, ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με την ομάδα του Τυρού να καταφέρνει όμως να ισοφαρίσει τον αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 63-63.
Στην παράταση ο Σπάρτακος εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του στην front line κατάφερε να χτίσει από νωρίς μία διαφορά ασφαλείας έξι πόντων την οποία κράτησε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης επικρατώντας τελικά με 83-77.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου